Comanda acum statuetele MiniMeCraft


Faceți din sculpturile noastre cele mai fericite amintiri pentru personalul dvs., partenerii de afaceri, clienți sau familie.

Suntem dornici de a primi idei noi și suntem mereu în căutarea de modalități de a ne dezvolta. Dacă doriți să experimentați cum figurinele MiniMeCraft pot fi incluse în strategiile  dvs. de marketing și branding corporative, vă felicităm!

Câteva exemple în care companii de talie internațională au inclus în strategiile lor de marketing astfel de figurine/statuete puteți regăsi mai multe informații pe http://en.wikipedia.org/wiki/Bobblehead .

Cu siguranță le-ați văzut și în multe din filmele de la Hollywood, acum puteți să beneficiați și dvs. de ele!

Figurinele/statuetele MiniMeCraft sunt cadourile perfecte corporative, unice, pentru orice ocazie.

Pot fi cadouri de mulțumire pentru participare la un eveniment important pentru dvs., evenimente, petreceri, team building-uri, evenimente de networking, sponsorizări, strângere de fonduri, posibilitățile sunt nelimitate.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la contact [at] MiniMeCraft.ro și în scurt timp veți primi o ofertă de nerefuzat, ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Vrem să fim alături de dvs. și să luăm parte la evenimentele speciale pe care le organizați sau la care participați. Vă rugăm să trimiteți email la contact [at] MiniMeCraft.ro în care să specificați mai multe detalii ( la ce tip de eveniment luați parte sau cu ce ocazie, data evenimentului, cantitatea).

Un exemplu, o parte din echipa companiei Vimeo (cea mai mare platformă de videosharing după Youtube), a făcut un filmuleț cu statuetele MiniMe cu membri ei! Vă invităm să urmăriți materialul următor - 12 secunde de video! https://www.facebook.com/MinimeCraftArea/posts/633528390017927

 

 

 


Vă mulțumim!